Geschreven door 

Nieuwjaarsreceptie 2017

Nieuwjaarsreceptie Kerkelanden collectief en Ondernemersvereniging Havenkwartier.

Datum: woensdag 11 januari 2017

Locatie: Sligro, Franciscusweg 291 Hilversum.

 www.sligro.nlDe gecombineerde nieuwjaarsreceptie van de OVH en het KC, die traditie getrouw plaats vond bij de Sligro, mag zich in toenemende mate verheugen op een als maar grotere opkomst want ook dit keer hebben we weer meer en ook nieuwe gezichten mogen ontmoeten, elkaar de hand te schudden en goede wensen uit te spreken voor het nieuwe ondernemersjaar.

In het openingswoord, wat normaal door Cor Kuiters werd gedaan, richtte René zich tot de aanwezige en dankte de Sligro vestigings- manager Jan Dam Stoon voor de royale ontvangst in zijn vestiging.

Buiten de leden van het KC en OVH waren op uitnodiging ook van de gemeente diverse genodigden en hebben Harro Koeleman-voor iedereen is een kamertje te vinden (maatschappelijke opvang), Monique Moréé- koploper project (toekomstbestendig ondernemen) en Rien van der Knaap- mobility ( Hilversum beter bereikbaar) een picth gegeven.

Het zeer gemêleerde gezelschap genoot van de drankjes en versnapering die door de Sligro werden aangeboden en werd er volop gesproken over de diverse ontwikkelen en verbeteringen die gaande zijn op de industrie terreinen van het KC en OVH.


Ondernemersvereniging Havenkwartier 
J.H.F. van den Bremer 
Secretaris OVH


 nieuwjaars2017