Geschreven door 

17 juni, Netwerkbijeenkomst bij STERN AUTO B.V. Hilversum

Bijeenkomst Stern Auto B.V. op 17 juni 2015

Voor zowel leden als niet leden van Ondernemers Vereniging Kerkelanden Collectief en van de OV Havenkwartier.
Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Cor Kuiters opende de bijeenkomst bij Stern auto B.V op de Zeverijnstraat en gaf het woord aan Mark van Leiden vestiging manager Stern (mercedes). 

 

Mark verteld ons wat Stern voor ondernemers zou kunnen betekenen, dit op gebied van personen auto’s maar ook voor bedrijf auto’s ( financiering-leasing enz.) maar ook huur en reparatie in uitgebreide vorm.
www.sternauto.nl 

Voorzitter van het Kerkelanden collectief Peter Beukers vertelde dat de beide ondernemersverenigingen benaderd zijn door de projectontwikkelaar van het Brakelterrein om op 30 juni om 20.00 uitleg te geven aan ondernemers en aanwonende wat ze willen realiseren op dit terrein, in het Amrath Hotel Laapershoek.


Voorzitter van het Havenkwartier René Hoven vertelde dat de beide verenigingen bezig zijn om te proberen Camera beveiliging op de beide terreinen te realiseren en hoopt dat de gemeente de kosten van de infrastructuur op zich neemt (glasvezel) dan kunnen de kosten van de camera’s en andere bijkomende dingen misschien uit het stadsfonds betaald worden,

Pitch. 
Jan-Willem Jahee verteld van zijn betrokkenheid over zonne-energie,kan bedrijven en particulieren alles vertellen en voorrekenen wanneer zonnepanelen voor hun van belang kunnen zijn, als kosten besparing op de energierekening.


Zeepkist, 2 Bedrijven. 
Op de zeepkist Maybrit Larsen over gezond en energiek vol sporten om een betere basis te krijgen, om te ondernemen.
www.Companywax.us , Maybrit Larsen

Daarna advocate Nuray Durdabak van Endé Advocatuur, die de mensen op dinsdagmiddag gratis een consult geeft over het recht op diverse onderwerpen ( arbeidsrechts-boedelscheiding enz.)
www.endeadvocatuur.nl , Nuray Durdabak. 

Ingrid Geul de stadsfonds manager was helaas wat verlaat maar haar vervangster Sophie Makker deed toch een oproep om gebruik te maken van het stadsfonds voor projecten die door de ondernemers gedragen worden. Er wordt te weinig aangedragen en na één jaar vervalt het bedrag van het trekkings gebied aan het algemeen belang, of we moeten dit vanwege hoge kosten van het plan reserveren voor meerdere jaren ( b.v.de camera bewaking van de industrieterreinen). 
www.stadsfondshilversum.nl 

Waarna we de vestiging manager van Stern bedanken voor de prettige ontvangst en een bloemetje geven, verder een informeel samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje, bedankt Stern!


Er was een behoorlijke opkomst van de beide verenigingen maar het kan beter, nog steeds weet niet iedereen wat de ene buurman voor de andere kan betekenen.

verslag door de voorzitter van het Havenkwartier.