Geschreven door 

17 september, Netwerkbijeenkomst bij GERRITSE ijzerwaren.

Verslag netwerkbijeenkomst OVH

Datum: 17 september 2015

Locatie: Gerritse ijzerwaren Hilversum

 

Zowel een aantal leden van het Havenkwartier als Kerkelanden was er weer een mooie gelegenheid om met elkaar onderling van gedachten uit te wisselen in een ontspannen sfeer. Cor Kuiters heeft ons als Host van onze Vereniging van harte welkom geheten. Het was overigens niet de eerste keer dat deze bijeenkomst gehouden werd bij Gerritse, maar voor enkele nieuwe bezoekers was dit wel het geval.

Een welkomstwoord werd ook uitgesproken door Nico van Kooi van IJzerwarenhandel Gerritse. 
Nico schetste ons een overzichtelijk en inzichtelijke overview van hetgeen Gerritse als bedrijf voor staat.
 Een familie bedrijf daterende uit de vorige eeuw (1915) opgestart in Rotterdam. Na een familiaire breuk is door Dhr. Gerritse in 1928 uiteindelijk in Woerden het bedrijf opnieuw opgestart en uitgegroeid tot wat het nu is, een concern bestaande uit 37 vestigingen, 480 medewerkers, compleet met een interne MBO-3 opleiding en een uniek distributiecentrum. Service en samenwerken staat centraal bij Gerritse.

Kortom een bloeiend bedrijf waar men trots op mag zijn.


Daarna was het woord aan René Hoven. René gaf uitleg over de werking van de KVO en de samenwerking met het Stadsfonds Hilversum. KVO is zoals wij allemaal weten een keurmerk voor Veilig Ondernemen. In samenwerking met het Stadsfonds Hilversum zullen OVH en KVO de zinvolle besteding aan een veilig terrein nader invullen. Op het program staan i.i.g. camerabeveiliging en eventueel hekwerk.
*note: Stadsfonds Hilversum is een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken zodat alle partijen in Hilversum hiervan profiteren.


Daarna was het tijd voor een geluid van het Diependaals belang. De dames Esther Franssen en Julia Verbiest van deze organisatie hielden een pleidooi in het belang van de bewoners aan de Diependaalselaan. Zij pleiten voor een ondertunneling en het weren van vrachtverkeer wat in feite de Diependaalselaan alleen gebruikt om een route af te snijden, en niet voor bestemmingsverkeer is bedoeld in Hilversum.


De bijeenkomst van OVH werd gecatered door “Zinineenbroodje.nl" 
Dit catering bedrijf is gevestigd op de 1e Loswal en sinds kort dus een nieuwe ondernemer op het terrein van OVH.
Zinineenbroodje biedt zijn gasten, alles op het gebied van: Ontbijtbuffetten, lunches, broodbuffetten, belegde broodjes, gebak etc.
 Zinineenbroodje.nl is een unieke bezorgservice in het Gooi en omstreken, doordat zij hun brood en gebak in eigen bakkerij maken en dus vers zijn. Zij streven naar goede service en kwaliteit. 
Met een heerlijke bite van deze catering en een drankje werd de bijeenkomst afgesloten.

 

Met dank aan de gastvrijheid van IJzerwarenhandel Gerritse!