Geschreven door 

19 januari 2016, Nieuwjaarsbijeenkomst bij Sligro Hilversum.

Verslag nieuwjaarsbijeenkomst OVH en KC

Datum: dinsdag 19 januari 2016
Locatie: Sligro Hilversum

 

Wederom waren meer dan 50 leden op de uitnodiging het KC en OVH af gekomen om bij de Sligro elkaar de hand te schudden en goede wensen uit te spreken voor het nieuwe ondernemersjaar.
Zoals gebruikelijk deed Cor Kuiters het openingswoord en bedankte de Sligro, en speciaal de ad interim manager Paul van Erp voor het aanbieden van hun locatie voor deze bijeenkomst.

Buiten de leden waren op uitnodiging ook van de gemeente aanwezig Willem de Wilde, Ingrit Geul (stadsfonds), Henny van der Lugt en Els Kruit.

Tijdens de bijeenkomst heeft Wim de Weijer van Fair Trade een voordracht gehouden over het instituut Fair Trade en hoopte dat hij de gemeente Hilversum dit jaar zover zou krijgen dat ook de gemeente Hilversum het predicaat “Fair Trade” gemeente overhandig mag krijgen.
Het onderling contact was weer zeer amicaal en zijn er ook weer ideeën ontstaan voor het verder ontwikkelen en verbeteren van de industrie terreinen van het KC en OVH.
Voorzitter René Hoven maakte nogmaals van de gelegenheid gebruik om de aanwezige leden te informeren over de actie die het KC en OVH in gang heeft gezet m.b.t. het aanleggen van glasvezel op beide terreinen. 
Na afloop van de bijeenkomst werden alle aanwezigen door de Sligro getrakteerd op een overheerlijke doos Bonbiance ( chocoladestaafjes).

 


Ondernemersvereniging Havenkwartier 
J.H.F. van den Bremer 
Secretaris OVH