Geschreven door 

Donderdag 22 september, netwerkbijeenkomst bij Aannemingsbedrijf Manten BV.

Verslag netwerkbijeenkomst Kerkelanden collectief en Ondernemersvereniging Havenkwartier.

Datum: donderdag 22 september 2016

Locatie: Manten BV, Vaartweg 185 te Hilversum.

 

 

Deze keer was de netwerkbijeenkomst bij Aannemingsbedrijf Manten BV. www.mantenbv.nl 

Hier is Ron Manten de 3e generatie van dit familiebedrijf. Voor grote bouw projecten maar ook onderhoud en ‘kleinere’ opdrachten zijn de werkzaamheden. Men denkt vaak dat aannemers alleen voor grote opdrachten zijn en ook duur.. en dat is dus niet het geval. Vandaar dat Manten BV zijn reclame uitingen dan ook heeft aangepast voor een breder publiek. Op de website word het mooi en duidelijk weergegeven.
Zijn vrouw Brenda verzorgde de catering, de grote zaagtafel was omgetoverd in een lopend buffet met heerlijke hapjes, broodjes en heel veel lekkernijen.

Floris Voorink komt langs en verteld dat het beter gaat met de economie en industrie, werkeloosheid daalt.

Zonnepanelen en energie opwekken via bedrijven is een mooi plan. Het levert financieel niet veel op voor de ondernemers, het is vooral bedoelt voor milieu en consument. Blijft belangrijk dat de ondernemers natuurlijk wel voor financieel groei gaan, daar staat de VVD immers voor. : )

Jeroen Pool vertelt nog meer over zonnepanelen en met alle voordelen om met Hilverzon in zee te gaan. Hilverzon regelt alles, zelfs de financiering en onderhoud van het dak.
Daken inventarisatie is in volle gang, een drone met camera word hiervoor gebruikt.

Els Kruijt vertelt dat glasvezel nu heel dichtbij is, er zijn nog wel bedrijven waar nog wat onduidelijk is. Els laat weten dat er op de achtergrond meer ontwikkeling zijn, dus er word aan gewerkt.

Bastiaan Hellingman kondigt een tennis toernooi aan bij Tennis Vereniging Westerveld.
Een leuke avond voor gevorderde en zeker ook voor die niet ervaren tennisser.
Sportief gezellig netwerken word het zeker! Gezien de vele bedrijven en sponsoren die hier aan meedoen.
Wil je meedoen? Meer informatie is te zien op de flyer.


Aan het eind van de bijeenkomst konden er enkele bezoekers een kijkje nemen in het Goois WO 2 museum van Ron. Een indrukwekkende verzameling van een stuk geschiedenis die toch ook weer niet zo lang geleden is.

Ron en Miranda, dankjewel voor jullie gastvrijheid en ontvangst!
Het was heel leuk om deze keer jullie bedrijf te mogen bezoeken in een netwerkbijeenkomst van Kerkelanden Collectief en het OVHavenkwartier.

 

manten-plattegrond